Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Contactgegevens
Janne Kusters
Vresselseweg 43 | 5491PA | St.Oedenrode
info@jannekusters.nl
www.jannekusters.nl
+31 (0)6 144 088 72
BTW nr. NL001688645B34 KVK nr. 17233254

Accepteren voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop, accepteer je de leverings- en betalingsvoorwaarden.

Betalingen

Betalingen in de webshop verlopen via Mollie (Ideal).
U betaalt via de app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank De prijzen staan in euro's vermeld.

Levering en verzending

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Dit kan per artikel verschillen. Voor verzending gelden de tarieven van PostNL of DHL. Je ontvangt per mail een track & trace-code bij verzending. Afhalen alleen mogelijk volgens afspraak. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je ter bevestiging binnen 24 uur een mailtje. Geen bericht ontvangen? Check dan je spam-mail! Bij twijfel neem je opnieuw contact op.

Algemene verzendinformatie

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bij elk artikel in de webshop staat de levertijd vermeld. Dit kan per artikel verschillen. De artikelen worden zorgvuldig verpakt in een geschikte envelop, doosje of pakket. Bij beschadiging of verlies kun je contact opnemen via info@jannekusters.nl .

Ruilen en retourneren

Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen bekijken, beoordelen en/of passen. De veertien dagen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling.

  • Let op: Sale items kunnen niet geretourneerd worden.
  • Je kunt het artikel aan ons retour zenden, enkel en alleen als dit onbeschadigde is, ongebruikt is, in de originele verpakking zit en met aangehecht kaartje. Als het artikel niet meer geschikt is voor wederverkoop, behouden wij het recht voor om de retourzending niet te accepteren en/of het volledige bedrag niet terug te storten. De retourzending is voor eigen rekening. Wanneer de zending onvoldoende gefrankeerd geretourneerd wordt, wordt deze niet aangenomen! Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen veertien dagen door de klant zijn teruggestuurd. Voordat je een artikel retour zendt, breng je ons hiervan op de hoogte. Dit kun je doen door een bericht te sturen naar info@jannekusters.nl . Na tegenbericht kun je het artikel retour sturen. We betalen zo snel mogelijk na ontvangst van het retour gezonden artikel het bedrag terug. Bij het ruilen van een artikel zijn de retourkosten voor de klant.

Privacy verklaring

Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de bestelling en de levering van de artikelen.

Klachten en tips

Wij willen graag tevreden klanten. Mocht je een klacht hebben, stuur dan een bericht naar info@jannekusters.nl . Samen zoeken we naar een passende oplossing.